Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els espàrrecs 3 min i refredeu-los de seguida en aigua gelada.
  2. Coeu les mongetes netes en una cassola amb aigua i sal. Coleu-les i refredeu-les en aigua gelada.
  3. Coeu les patates fins que estiguin tendres. Peleu-les.
  4. Per al pesto: tritureu l’alfàbrega amb l’all, la menta, les llavors de cànem, el parmesà i sal. Afegiu-hi oli d’oliva i reserveu-ho.
  5. En una olla amb aigua bullent amb un rajolí de vinagre, trenqueu els ous i coeu-los 5 min.
  6. Barregeu els espàrrecs trossejats, les mongetes, les patates, tallades per la meitat o a quarts, i les cebes, tallades a rodanxes fines, amb el pesto de cànem.
  7. En un plat, poseu una mica de les verdures amb pesto, afegiu-hi un ou i acabeu-ho amb germinats de pèsols i fulles de menta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: