Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les fulles de l’enciam i traieu-ne la part central. Un cop netes, passeu-les per la liquadora.
  2. Barregeu el líquid de l’enciam amb l’oli d’oliva i el vinagre. Congeleu-ho en una glaçonera. 
  3. Talleu unes tires petites de pastanaga i de porro. Piqueu les olives.
  4. Un cop la barreja del líquid de l'enciam estigui congelada, raspeu-la, aboqueu-ho en una copa o una superfície freda i acabeu-ho amb les olives i uns bastonets de pastanaga i porro.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: