Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les tres verdures. Talleu els tomàquets per la meitat i retireu-ne les llavors. Feu les tres verdures a daus mitjans i de mida similar.
  2. Espremeu la llimona i coleu-ne el suc per eliminar-ne les llavors i les pellofes.
  3. Peleu el gra d’all, retireu-ne el grill central i premseu-lo. Poseu-lo en un bol. Afegiu-hi dues culleradetes de suc de llimona i les quatre de iogurt. Bateu-ho amb un enganyamarits (batedora de mà) i aneu-hi incorporant oli d’oliva sense deixar de treballar la mescla, mentre l’absorbeixi, com si es tractés d’una maionesa. Salpebreu-ho.
  4. Barregeu la meitat de la salsa obtinguda amb els daus de verdura i repartiu-ho en els quatre motlles cilíndrics.
  5. Emplateu-ho retirant el motlle i napeu-ho amb la resta de salsa per sobre.
  6. És un plat que vol la fredor. Deixeu-lo a la nevera una bona estona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: