Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu l’ànec deixant els pits per un costat i les cuixes per un altre. A les cuixes, traieu-los l’os que les ajunta amb la carcassa, i cosiu-les per la pell, deixant la carn a dintre. Confiteu-les en oli amb la pell de la taronja, el pebre i la nou moscada. S’han de confitar lentament.
  2. Per a la salsa: daureu les carcasses al forn. En una cassola, sofregiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet perquè es confiti bé. Després, incorporeu-hi les pastanagues, el porro i l’api, les carcasses, i afegiu-hi 2 l d’aigua. Deixeu-ho coure 6 h. Coleu-ho i reduïu-ho fins que quedi mig litre de brou. Poseu-hi les espècies i les herbes. Coleu-ho de nou.
  3. Per als salsifís: peleu-los, poseu-los en aigua freda fins que arrenquin el bull, i acabeu-los de coure dins la salsa fins que estiguin tendres.
  4. Muntatge: daureu les cuixes i reserveu-ne els pits, que coureu en una paella salpebrats al punt desitjat. Al centre del plat poseu els salsifís; a sobre, el pit, i recolzat sobre el pit poseu-hi la cuixa i salsa abundant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: