Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els ànecs, farciu-los amb els grans d’all, la farigola i el greix. Enrossiu-los en una paella amb greix abundant.
  2. Passeu-los al forn 10 min a 180 ºC (han de quedar una mica crus per dins). Un cop rostits, desosseu-los i reserveu-los.
  3. Amb els ossos, les verdures i el vi, feu una salsa molt reduïda. Sofregiu les verdures, rostiu els ossos i barregeu-ho. Afegiu-hi el vi i espereu que redueixi. Cobriu-ho d’aigua i quan s’hagi reduït a la meitat, coleu-ho i torneu-ho a reduir encara més.
  4. Feu un xarop amb 100 ml d’aigua i 100 g de sucre. Peleu la taronja i la llimona i escaldeu-ne les pells tres vegades i deixeu-les confitar en el xarop. Reserveu els grills de la taronja.
  5. Escalfeu els ànecs al forn 2 min a 200 ºC. A part, passeu per un colador molt fi la salsa i torneu-la a deixar reduir fins que quedi una salsa brillant i espessa. Afegiu-hi les pells confitades i emplateu-ho intercalant els grills de taronja, l’ànec, els carquinyolis i les fulles d’enciam. Hi trobareu tres gustos: dolç, salat i amarg.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto