Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els ànecs, farciu-los amb els grans d’all, la farigola i el greix. Enrossiu-los en una paella amb greix abundant.
  2. Passeu-los al forn 10 min a 180 ºC (han de quedar una mica crus per dins). Un cop rostits, desosseu-los i reserveu-los.
  3. Amb els ossos, les verdures i el vi, feu una salsa molt reduïda. Sofregiu les verdures, rostiu els ossos i barregeu-ho. Afegiu-hi el vi i espereu que redueixi. Cobriu-ho d’aigua i quan s’hagi reduït a la meitat, coleu-ho i torneu-ho a reduir encara més.
  4. Feu un xarop amb 100 ml d’aigua i 100 g de sucre. Peleu la taronja i la llimona i escaldeu-ne les pells tres vegades i deixeu-les confitar en el xarop. Reserveu els grills de la taronja.
  5. Escalfeu els ànecs al forn 2 min a 200 ºC. A part, passeu per un colador molt fi la salsa i torneu-la a deixar reduir fins que quedi una salsa brillant i espessa. Afegiu-hi les pells confitades i emplateu-ho intercalant els grills de taronja, l’ànec, els carquinyolis i les fulles d’enciam. Hi trobareu tres gustos: dolç, salat i amarg.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: