Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els ànecs, farciu-los amb els grans d’all, la farigola i el greix. Enrossiu-los en una paella amb greix abundant.
  2. Passeu-los al forn 10 min a 180 ºC (han de quedar una mica crus per dins). Un cop rostits, desosseu-los i reserveu-los.
  3. Amb els ossos, les verdures i el vi, feu una salsa molt reduïda. Sofregiu les verdures, rostiu els ossos i barregeu-ho. Afegiu-hi el vi i espereu que redueixi. Cobriu-ho d’aigua i quan s’hagi reduït a la meitat, coleu-ho i torneu-ho a reduir encara més.
  4. Feu un xarop amb 100 ml d’aigua i 100 g de sucre. Peleu la taronja i la llimona i escaldeu-ne les pells tres vegades i deixeu-les confitar en el xarop. Reserveu els grills de la taronja.
  5. Escalfeu els ànecs al forn 2 min a 200 ºC. A part, passeu per un colador molt fi la salsa i torneu-la a deixar reduir fins que quedi una salsa brillant i espessa. Afegiu-hi les pells confitades i emplateu-ho intercalant els grills de taronja, l’ànec, els carquinyolis i les fulles d’enciam. Hi trobareu tres gustos: dolç, salat i amarg.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto