Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els ànecs, farciu-los amb els grans d’all, la farigola i el greix. Enrossiu-los en una paella amb greix abundant.
  2. Passeu-los al forn 10 min a 180 ºC (han de quedar una mica crus per dins). Un cop rostits, desosseu-los i reserveu-los.
  3. Amb els ossos, les verdures i el vi, feu una salsa molt reduïda. Sofregiu les verdures, rostiu els ossos i barregeu-ho. Afegiu-hi el vi i espereu que redueixi. Cobriu-ho d’aigua i quan s’hagi reduït a la meitat, coleu-ho i torneu-ho a reduir encara més.
  4. Feu un xarop amb 100 ml d’aigua i 100 g de sucre. Peleu la taronja i la llimona i escaldeu-ne les pells tres vegades i deixeu-les confitar en el xarop. Reserveu els grills de la taronja.
  5. Escalfeu els ànecs al forn 2 min a 200 ºC. A part, passeu per un colador molt fi la salsa i torneu-la a deixar reduir fins que quedi una salsa brillant i espessa. Afegiu-hi les pells confitades i emplateu-ho intercalant els grills de taronja, l’ànec, els carquinyolis i les fulles d’enciam. Hi trobareu tres gustos: dolç, salat i amarg.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto