Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el meló per la meitat, al llarg, i retireu-ne les llavors delicadament. De cada meitat, feu-ne sis talls longitudinals (com grills de taronja), peleu-los i talleu-los a daus.
  2. Talleu les llenques de pernil a tires amples, al llarg, i renteu i eixugueu els grans de raïm, separats del gotim.
  3. Renteu bé les fulles de menta i eixugueu-les amb paper de cuina.
  4. Travesseu les avellanes crues amb un punxó que permeti, després, passar un escuradents pel forat. Amb tot plegat, prepareu tres entreteniments.
  5. Per al primer entreteniment: emboliqueu un terç dels daus de meló amb tires de pernil i punxeu el conjunt amb un escuradents.
  6. Per al segon: punxeu un gra de raïm, una fulla de menta i un dau de meló.
  7. Per al tercer: passeu els daus de meló restants per la farina d’avellana i, un cop punxada una avellana crua, punxeu un dau de meló enfarinat.
  8. Deixeu refredar els tres aperitius a la nevera i presenteu-los ben freds.

Consells

Si feu els talls de meló a daus abans de pelar-los, podreu tenir uns daus més estables, gràcies a la superfície plana d’aquest darrer tall.

Procureu que els tres tipus de broqueta es puguin menjar d’una mossada, així els sabors aniran junts.

Naturalment, altres presentacions i combinacions són possibles, i permeten mostrar la vostra habilitat i imaginació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: