Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brou de bacallà: en una cassola, poseu les espines de bacallà dessalades, el julivert, una ceba i la farigola. Coeu-ho 30 min, retireu-ho, coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En una cassola, sofregiu l’altra ceba amb una mica d’oli. Quan sigui transparent, afegiu-hi l’all picat fi i l’arròs. Deixeu-ho sofregir 1 min i mulleu-ho amb el vi blanc. Deixeu-lo evaporar i mulleu-ho amb el brou de bacallà. Deixeu-ho coure 15 min. Apagueu el foc i afegiu-hi els trossos de morro de bacallà. Tapeu-ho.
  3. En una paella, sofregiu lleugerament els alls tendres partits per la meitat. Saleu-los i retireu-los.
  4. En la mateixa paella salteu les fulles d’espinacs (ben netes).
  5. En una paella petita poseu oli d’oliva en fred, els grans d’all laminats, i coeu-los fins que es daurin. Traieu-los i poseu-los en un paper de cuina per treure’n l’excés d’oli.
  6. En un plat fondo poseu l’arròs; a sobre, el tros de bacallà, i, damunt del bacallà, l’all tendre amb l’all fregit. Al costat, poseu-hi els espinacs.

Més receptes amb Peix i marisc

Bacallà amb mel

Bacallà amb mel

Per Dolors Abad

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto