Troba la teva recepta

Preparació

  1. Enfarineu i fregiu el bacallà en oli abundant i, tot seguit, reserveu-lo en un plat amb paper de cuina absorbent.
  2. Confiteu la ceba posant la mantega i el sucre en una paella antiadherent. Deixeu-ho coure lentament fins que el sucre agafi un color daurat. Seguidament, afegiu-hi la ceba, tallada a tires fines, i deixeu-la coure a foc baix sense parar-ho de remenar uns 30 min, fins que la ceba quedi confitada.
  3. A la mateixa paella de coure el bacallà poseu una cullerada d’oli i una nou de mantega per saltar els fruits secs. A continuació, afegiu-hi la mel i el vinagre, i deixeu-ho reduir uns 5 min.
  4. Serviu el plat posant primer la ceba confitada; a continuació, el bacallà, i, finalment, cobriu-ho amb la salsa de mel i, si voleu, coroneu-ho amb una cebeta confitada.

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto