Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu el bacallà per la pell i reserveu-lo.
  2. Per a la salsa: poseu el formatge en un cassó juntament amb el brou de pollastre. Deixeu que el formatge s’escalfi i es fongui, tritureu-ho amb la mantega i salpebreu-ho.
  3. Talleu els xampinyons pelats a làmines molt fines amb l’ajuda d’una mandolina o un ganivet ben esmolat. 
  4. Muntatge: poseu els xampinyons al fons del plat; a sobre, poseu-hi el bacallà, que haurà passat 2 min pel forn. Deixeu caure una mica de cibulet i pebre rosa per sobre el bacallà i, a taula, aboqueu-hi la crema de formatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: