Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongela els filets de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
  2. Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan la ceba comenci a estar tendra, retira-la del foc.
  3. En una safata de forn col·loca les patates amb la ceba i salpebra lleugerament.
  4. Cou al forn durant 5-7 minuts a 200ºC.
  5. Barreja la beixamel amb la cullerada d’allioli i salpebra.
  6. Afegeix a les patates els espàrrecs, directament congelats, però trossejats.
  7. Col·loca damunt del bacallà, cobreix-ho amb beixamel i una mica de formatge ratllat.
  8. Posa-ho al forn, preescalfat a 200ºC, i deixa-ho fins que agafi color (uns 12-15 minuts).

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: