Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al Bloody Mary: barregeu tots els ingredients en un bol americà o una coctelera, i reserveu-ho a la nevera.
  2. Per al llagostí suflé: talleu el llagostí a quatre trossets i punxeu-los amb pals de fusta; poseu-hi sal.
  3. Banyeu-los en la clara d’ou batuda a punt de neu.
  4. Passeu pel túrmix els xips de gamba per obtenir-ne pols i arrebosseu-ne els llagostins.
  5. Fregiu-ho amb l’oli de gira-sol. Assequeu-ho amb paper absorbent.
  6. Ompliu la meitat de la cocota feta amb els tomàquets amb el sorbet de tomàquet i, a sobre, el Bloody Mary. Tapeu-ho amb la tapadora feta de tomàquet, el trosset de llagostí suflé, les olives negres cruixents i la juliana d’api fregida.
  7. Acabeu-ho amb una mica de cibulet picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: