Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bateu la meitat dels ous i poseu a macerar les panses. En un bol, poseu l’aigua, el sucre i la sal i, sense parar de batre-ho, aneu-hi afegint la farina, els ous i la mantega a punt de pomada. Finalment, afegiu-hi la resta dels ous amb les panses i el llevat, i bateu-ho bé. Deixeu que fermenti a la nevera durant 24 h.
  2. Feu porcions d’uns 60 g i emmotlleu-les en un motlle de baba. Poseu-ho al forn a uns 180 ºC uns 12 min.
  3. Per a l’almívar de rom: barregeu l’aigua i el sucre en un cassó i poseu-lo al foc a bullir. Deixeu-ho bullir 2 min, apagueu el foc i afegiu-hi el rom. Deixeu-ho refredar.
  4. Xopeu els borratxos amb l’almívar de rom. A l’hora de servir-ho, escorreu els borratxos i serviu-los juntament amb una bola de gelat que haureu tret una estona abans del congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto