Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bateu la meitat dels ous i poseu a macerar les panses. En un bol, poseu l’aigua, el sucre i la sal i, sense parar de batre-ho, aneu-hi afegint la farina, els ous i la mantega a punt de pomada. Finalment, afegiu-hi la resta dels ous amb les panses i el llevat, i bateu-ho bé. Deixeu que fermenti a la nevera durant 24 h.
  2. Feu porcions d’uns 60 g i emmotlleu-les en un motlle de baba. Poseu-ho al forn a uns 180 ºC uns 12 min.
  3. Per a l’almívar de rom: barregeu l’aigua i el sucre en un cassó i poseu-lo al foc a bullir. Deixeu-ho bullir 2 min, apagueu el foc i afegiu-hi el rom. Deixeu-ho refredar.
  4. Xopeu els borratxos amb l’almívar de rom. A l’hora de servir-ho, escorreu els borratxos i serviu-los juntament amb una bola de gelat que haureu tret una estona abans del congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto