Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bateu la meitat dels ous i poseu a macerar les panses. En un bol, poseu l’aigua, el sucre i la sal i, sense parar de batre-ho, aneu-hi afegint la farina, els ous i la mantega a punt de pomada. Finalment, afegiu-hi la resta dels ous amb les panses i el llevat, i bateu-ho bé. Deixeu que fermenti a la nevera durant 24 h.
  2. Feu porcions d’uns 60 g i emmotlleu-les en un motlle de baba. Poseu-ho al forn a uns 180 ºC uns 12 min.
  3. Per a l’almívar de rom: barregeu l’aigua i el sucre en un cassó i poseu-lo al foc a bullir. Deixeu-ho bullir 2 min, apagueu el foc i afegiu-hi el rom. Deixeu-ho refredar.
  4. Xopeu els borratxos amb l’almívar de rom. A l’hora de servir-ho, escorreu els borratxos i serviu-los juntament amb una bola de gelat que haureu tret una estona abans del congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto