Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al borratxo: munteu les clares amb el sucre i afegiu-hi els sòlids prèviament barrejats. 
  2. Barregeu-ho amb una llengua pastissera. Poseu-ho en un motlle fent un gruix de 2 cm i coeu-ho al forn 15 min a 200 ºC perquè quedi un pa de pessic humit per dins i torrat per fora. 
  3. Per al cremós: poseu a bullir la nata i la llet. Afegiu-ho als rovells, mescleu-ho i escaldeu-ho coent-ho a 85 ºC (crema anglesa) al bany maria. Quan encara estigui calenta, aboqueu-la sobre la xocolata picada i emulsioneu-ho tot amb el túrmix. Deixeu-ho refredar a la nevera. 
  4. Per al bany de licor d’ametlles: barregeu els dos ingredients.
  5. Muntatge: talleu el borratxo a daus de 5 x 5 cm i banyeu-lo amb el bany d’ametlles. Poseu-lo al centre del plat amb una quenelle del cremós al damunt i, amb una mànega de pastisseria, col·loqueu-hi el gelat al costat. Acabeu-ho amb grans de fava de cacau picada i praliné.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto