Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al borratxo: munteu les clares amb el sucre i afegiu-hi els sòlids prèviament barrejats. 
  2. Barregeu-ho amb una llengua pastissera. Poseu-ho en un motlle fent un gruix de 2 cm i coeu-ho al forn 15 min a 200 ºC perquè quedi un pa de pessic humit per dins i torrat per fora. 
  3. Per al cremós: poseu a bullir la nata i la llet. Afegiu-ho als rovells, mescleu-ho i escaldeu-ho coent-ho a 85 ºC (crema anglesa) al bany maria. Quan encara estigui calenta, aboqueu-la sobre la xocolata picada i emulsioneu-ho tot amb el túrmix. Deixeu-ho refredar a la nevera. 
  4. Per al bany de licor d’ametlles: barregeu els dos ingredients.
  5. Muntatge: talleu el borratxo a daus de 5 x 5 cm i banyeu-lo amb el bany d’ametlles. Poseu-lo al centre del plat amb una quenelle del cremós al damunt i, amb una mànega de pastisseria, col·loqueu-hi el gelat al costat. Acabeu-ho amb grans de fava de cacau picada i praliné.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: