Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu preparant un brou. Peleu les gambes i reserveu-ne els cossos. En una cassola poseu els caps i les closques de les gambes amb un bon raig d’oli i un parell de grans d’all tallats de qualsevol manera. Feu-ho coure a foc alt un parell de minuts. Afegiu-hi una ceba tallada de qualsevol manera i ho deixeu coure uns 10 min a foc baix. Afegiu-hi un tomàquet tallat també de qualsevol manera amb un polsim de sucre i les herbes aromàtiques: una fulla de llorer i una branca de romaní. Deixeu coure el conjunt, a foc baix, 10 min més. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure 20 min més, també a foc lent. Passeu-ho pel xinès prement-ho bé i reserveu el brou.
  2. Feu una picada amb una galeta, les avellanes, un raig d’anís sec, el julivert, una mica de pebre negre i pebre vermell i ho reserveu.
  3. En una altra cassola amb un bon raig d’oli, enrossiu les botifarres tallades a daus i les reserveu. En la mateixa cassola, sofregiu a foc lent durant 7-8 min l’altra ceba que haureu picat. Afegiu-hi un tomàquet ratllat amb una mica de sucre i deixeu que cogui també 7-8 min. Poseu una cullerada de farina i ho coeu tot. Afegiu-hi les botifarres i ho cobriu amb el brou de gambes. Feu-ho coure tot 10 min. Quan manqui un minut per acabar la cocció, afegiu-hi els cossos de les gambes que teníeu pelats. Afegiu també al guisat la picada que teníeu reservada i coeu-ho un parell de minuts més.
  4. Barregeu-ho tot bé i ho serviu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto