Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu preparant un brou. Peleu les gambes i reserveu-ne els cossos. En una cassola poseu els caps i les closques de les gambes amb un bon raig d’oli i un parell de grans d’all tallats de qualsevol manera. Feu-ho coure a foc alt un parell de minuts. Afegiu-hi una ceba tallada de qualsevol manera i ho deixeu coure uns 10 min a foc baix. Afegiu-hi un tomàquet tallat també de qualsevol manera amb un polsim de sucre i les herbes aromàtiques: una fulla de llorer i una branca de romaní. Deixeu coure el conjunt, a foc baix, 10 min més. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure 20 min més, també a foc lent. Passeu-ho pel xinès prement-ho bé i reserveu el brou.
  2. Feu una picada amb una galeta, les avellanes, un raig d’anís sec, el julivert, una mica de pebre negre i pebre vermell i ho reserveu.
  3. En una altra cassola amb un bon raig d’oli, enrossiu les botifarres tallades a daus i les reserveu. En la mateixa cassola, sofregiu a foc lent durant 7-8 min l’altra ceba que haureu picat. Afegiu-hi un tomàquet ratllat amb una mica de sucre i deixeu que cogui també 7-8 min. Poseu una cullerada de farina i ho coeu tot. Afegiu-hi les botifarres i ho cobriu amb el brou de gambes. Feu-ho coure tot 10 min. Quan manqui un minut per acabar la cocció, afegiu-hi els cossos de les gambes que teníeu pelats. Afegiu també al guisat la picada que teníeu reservada i coeu-ho un parell de minuts més.
  4. Barregeu-ho tot bé i ho serviu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto