Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu preparant un brou. Peleu les gambes i reserveu-ne els cossos. En una cassola poseu els caps i les closques de les gambes amb un bon raig d’oli i un parell de grans d’all tallats de qualsevol manera. Feu-ho coure a foc alt un parell de minuts. Afegiu-hi una ceba tallada de qualsevol manera i ho deixeu coure uns 10 min a foc baix. Afegiu-hi un tomàquet tallat també de qualsevol manera amb un polsim de sucre i les herbes aromàtiques: una fulla de llorer i una branca de romaní. Deixeu coure el conjunt, a foc baix, 10 min més. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure 20 min més, també a foc lent. Passeu-ho pel xinès prement-ho bé i reserveu el brou.
  2. Feu una picada amb una galeta, les avellanes, un raig d’anís sec, el julivert, una mica de pebre negre i pebre vermell i ho reserveu.
  3. En una altra cassola amb un bon raig d’oli, enrossiu les botifarres tallades a daus i les reserveu. En la mateixa cassola, sofregiu a foc lent durant 7-8 min l’altra ceba que haureu picat. Afegiu-hi un tomàquet ratllat amb una mica de sucre i deixeu que cogui també 7-8 min. Poseu una cullerada de farina i ho coeu tot. Afegiu-hi les botifarres i ho cobriu amb el brou de gambes. Feu-ho coure tot 10 min. Quan manqui un minut per acabar la cocció, afegiu-hi els cossos de les gambes que teníeu pelats. Afegiu també al guisat la picada que teníeu reservada i coeu-ho un parell de minuts més.
  4. Barregeu-ho tot bé i ho serviu.

Més receptes amb Carn

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto