Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Punxeu les botifarres amb una forquilla i salpebreu-les. Tireu un raig d’oli en una paella i poseu-hi les botifarres. Cobriu-les amb el cava i deixeu-les coure durant 5 min a foc suau amb la paella tapada. A continuació, tombeu-les, torneu a tapar la paella i deixeu-les-hi coure 3 min més. Destapeu-ho i deixeu reduir totalment el cava. Deixeu que es rosteixin una mica en el seu propi greix i torneu a girar-les perquè es rosteixin de l’altra banda.
  2. Mentre es couen les botifarres, renteu les patates, punxeu-les amb una forquilla, poseu-les en un plat fondo i tapeu-les amb un altre plat.
  3. Poseu-les a coure al forn de microones a 750 W, aprox. 5 min, fins que estiguin toves. Com que el temps dependrà de la mida de les patates, podeu comprovar si són toves punxant-les amb una forquilla. Talleu les patates pel mig i disposeu-les en els plats juntament amb la botifarra. Regueu-les amb el suc que ha quedat a la paella.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: