Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Punxeu les botifarres amb una forquilla i salpebreu-les. Tireu un raig d’oli en una paella i poseu-hi les botifarres. Cobriu-les amb el cava i deixeu-les coure durant 5 min a foc suau amb la paella tapada. A continuació, tombeu-les, torneu a tapar la paella i deixeu-les-hi coure 3 min més. Destapeu-ho i deixeu reduir totalment el cava. Deixeu que es rosteixin una mica en el seu propi greix i torneu a girar-les perquè es rosteixin de l’altra banda.
  2. Mentre es couen les botifarres, renteu les patates, punxeu-les amb una forquilla, poseu-les en un plat fondo i tapeu-les amb un altre plat.
  3. Poseu-les a coure al forn de microones a 750 W, aprox. 5 min, fins que estiguin toves. Com que el temps dependrà de la mida de les patates, podeu comprovar si són toves punxant-les amb una forquilla. Talleu les patates pel mig i disposeu-les en els plats juntament amb la botifarra. Regueu-les amb el suc que ha quedat a la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 abr - 18 jun

Primavera 2018 al Centre Cívic Sagrada Família

El Centre Cívic Sagrada Família organitza, al llarg de tota la primavera, un seguit de tallers que tenen...

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto