Troba la teva recepta

Preparació

  1. Demaneu a la carnisseria que us desossin una pota de xai. Talleu-la a trossos i feu un massatge a la carn amb el ras-alhanut. Deixeu-ho marinar 24 h en oli d’oliva amb un gra d’all obert en dos i una llimona envinagrada tallada.
  2. Punxeu la carn per fer-ne broquetes. Assaoneu-ho i cuineu-ho a la barbacoa o la paella.
  3. Talleu a làmines fines el tomàquet i mescleu-lo amb l’escarola. Amaniu-ho amb oli d’argània.
  4. Talleu la 'focaccia' en dos al llarg i daureu-la a la paella.
  5. Disposeu al plat la 'focaccia', l’amanida i la broqueta a sobre. Afegiu-hi flor de sal i pebre acabat de moldre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto