Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la salsa romesco: col·loqueu una gerra sobre la tapa de la Thermomix, premeu la funció balança i peseu l'oli. Reserveu-ho.
  2. Poseu al vas les ametlles, les nyores, la llesca de pa i el bitxo. Tritureu-ho programant 10 segons, velocitat 7. Comproveu que està ben triturat. Si no és així, torneu a programar la mateixa velocitat uns segons més. Traieu-ho i reserveu-ho.
  3. Poseu 30 g de l'oli i els alls al vas i programeu 4 segons, velocitat 5. Amb l'espàtula baixeu les restes d'all de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i sofregiu-ho programant 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  5. A continuació, afegiu-hi el vinagre, el pebrot, la barreja d'ametlles, nyores, pa i bitxo reservada, el pebre i la sal. Tritureu-ho programant 15 segons, velocitat progressiva 5-10. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdura de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  6. Amb el vas posat, programeu velocitat 4 i aboqueu a poc a poc l'oli sobre la tapa, sense programar temps. Quan l'oli hagi caigut del tot dins el vas, atureu la Thermomix.
  7. Per als calçots: introduïu en una bossa de rostir els calçots nets, la sal, el pebre i l'oli. Lligueu la bossa i dipositeu-la dins del recipient Varoma. Aboqueu l'aigua al vas i situeu el recipient Varoma al seu lloc. Programeu 20 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  8. Serviu els calçots amb la salsa romesco.

Consell:

Podeu arrebossar els calçots confitats amb una tempura; fregiu-los i serviu-los amb la salsa romesco. Prepareu la salsa romesco amb antelació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto