Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la salsa romesco: col·loqueu una gerra sobre la tapa de la Thermomix, premeu la funció balança i peseu l'oli. Reserveu-ho.
  2. Poseu al vas les ametlles, les nyores, la llesca de pa i el bitxo. Tritureu-ho programant 10 segons, velocitat 7. Comproveu que està ben triturat. Si no és així, torneu a programar la mateixa velocitat uns segons més. Traieu-ho i reserveu-ho.
  3. Poseu 30 g de l'oli i els alls al vas i programeu 4 segons, velocitat 5. Amb l'espàtula baixeu les restes d'all de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i sofregiu-ho programant 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  5. A continuació, afegiu-hi el vinagre, el pebrot, la barreja d'ametlles, nyores, pa i bitxo reservada, el pebre i la sal. Tritureu-ho programant 15 segons, velocitat progressiva 5-10. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdura de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  6. Amb el vas posat, programeu velocitat 4 i aboqueu a poc a poc l'oli sobre la tapa, sense programar temps. Quan l'oli hagi caigut del tot dins el vas, atureu la Thermomix.
  7. Per als calçots: introduïu en una bossa de rostir els calçots nets, la sal, el pebre i l'oli. Lligueu la bossa i dipositeu-la dins del recipient Varoma. Aboqueu l'aigua al vas i situeu el recipient Varoma al seu lloc. Programeu 20 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  8. Serviu els calçots amb la salsa romesco.

Consell:

Podeu arrebossar els calçots confitats amb una tempura; fregiu-los i serviu-los amb la salsa romesco. Prepareu la salsa romesco amb antelació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto