Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la beixamel: foneu la mantega en una cassola a foc suau, afegiu-hi la farina i remeneu-ho. Afegiu-hi la llet ben calenta, de cop, sense deixar-ho de remenar. Quan es vagi espessint, afegiu-hi sal, pebre i nou moscada. Ha de quedar lleugera.
  2. Per a la salsa lleugera d’espàrrecs: poseu a bullir amb aigua i sal els espàrrecs, nets, traient-ne la part fibrosa del final. Quan estiguin tendres, tritureu-los amb un robot. Afegiu-hi tres cullerades de beixamel i barregeu-ho.
  3. Per als canelons: traieu una capa dels porros, renteu-los bé i talleu-los tots de la mateixa mida. Feu els porros al vapor sense deixar que perdin la forma. Escorreu-los i deixeu-los refredar.
  4. Poseu un tall de pernil de gall dindi, un de formatge i, finalment, el porro. Enrotlleu-ho i continueu amb el següent caneló.
  5. Poseu una cullerada de beixamel sobre cada caneló. Escalfeu-ho 15 min al forn, a temperatura mitjana. Serviu els canelons amb la salsa d’espàrrecs temperada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto