Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la beixamel: foneu la mantega en una cassola a foc suau, afegiu-hi la farina i remeneu-ho. Afegiu-hi la llet ben calenta, de cop, sense deixar-ho de remenar. Quan es vagi espessint, afegiu-hi sal, pebre i nou moscada. Ha de quedar lleugera.
  2. Per a la salsa lleugera d’espàrrecs: poseu a bullir amb aigua i sal els espàrrecs, nets, traient-ne la part fibrosa del final. Quan estiguin tendres, tritureu-los amb un robot. Afegiu-hi tres cullerades de beixamel i barregeu-ho.
  3. Per als canelons: traieu una capa dels porros, renteu-los bé i talleu-los tots de la mateixa mida. Feu els porros al vapor sense deixar que perdin la forma. Escorreu-los i deixeu-los refredar.
  4. Poseu un tall de pernil de gall dindi, un de formatge i, finalment, el porro. Enrotlleu-ho i continueu amb el següent caneló.
  5. Poseu una cullerada de beixamel sobre cada caneló. Escalfeu-ho 15 min al forn, a temperatura mitjana. Serviu els canelons amb la salsa d’espàrrecs temperada.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: