Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Talleu els carbassons en tres parts, poseu-los en un recipient apte per a microones, tapeu-los i coeu-los 2 min al microones. Amb cura de no cremar-vos, traieu-los i deixeu-los que es refredin una mica. No han de quedar excessivament cuits, sinó grenyals.
  2. Buideu-los amb l’ajut d’un estri específic per fer boletes de verdures o amb una cullereta i un ganivet petit. Si no tenu clar com fer-ho, és millor que demaneu ajuda. Quan hagueu acabat, deixeu els carbassons de cap per avall perquè perdin l’aigua.
  3. Talleu la part blanca del porro i poseu-lo en una paella, amb un raig d’oli. Coeu-lo a foc lent, uns 3 min. Com sempre que feu servir el foc, necessitareu que us ajudi un adult.
  4. Afegiu-hi la polpa que heu buidat del carbassó i el salmó, talladet menut. Salpebreu-ho i apagueu el foc.
  5. Afegiu-hi la mozzarella tallada i remeneu una mica tot el conjunt.
  6. Farciu els carbassons, amb compte de no cremar-vos, amb aquesta barreja.
  7. Us els podeu menjar així, és a dir, amb el carbassó a temperatura ambient i l’interior calent, o podeu reescalfar-los un moment al microones. 

El consell

Els carbassons farcits de salmó són un plat boníssim. Si voleu que quedin encara més complets, quan els tingueu enllestits,empolseu-los amb una mica de formatge parmesà barrejat amb pa ratllat i gratineu-los al forn. Us quedaran deliciosos!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto