Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la part superior dels carbassons i buideu-los per dins, amb molta cura de no trencar-los. Salpebreu-los i afegiu-hi un xic d'oli.
  2. Coeu-los al forn a 180 ºC, 15 min. Piqueu la part de la polpa extreta i reserveu-la.
  3. En una cassola, daureu l'all picat i la ceba picada fins que quedi ben transparent.
  4. Afegiu-hi la polpa del carbassó i daureu-lo. Afegiu-hi la fulla de llorer i el brandi i flamegeu-lo.
  5. Un cop cuit el carbassó i evaporat l'alcohol, afegiu-hi els tomàquets ratllats (només la polpa) i deixeu que es faci un bon sofregit.
  6. Afegiu-hi la carn de bou de mar cuita i el bacallà tallat a daus, remeneu-ho una mica i afineu-ne el punt de sal.
  7. Farciu els carbassons amb aquesta mescla i tapeu-los. Escalfeu-los al forn 5 min, a 180 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto