Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als peus: feu un tall transversal als peus. Salpebreu-los i refrigereu-los 24 h. Feu un sofregit amb ceba, pastanaga, tomàquet, alls aixafats i farigola. Afegiu-hi els peus, vi i pebre, deixeu-ho reduir i cobriu-ho amb brou. Deixeu que bullin tapats fins que siguin cuits. Traieu els peus del brou, passeu-los pel colador xinès i poseu-los al foc per reduir la salsa. 
  2. Desosseu els peus. Separeu la carn del mig dels peus per al farcit. 
  3. Per al farcit: feu un sofregit de ceba amb els bolets trinxats i els pinyons. Poseu-hi la carn dels peus picada, sal i pebre. Estireu la mantellina, poseu-hi quatre peus, farciu-los i enrotlleu-los. Refrigereu-los. 
  4. Feu-ne rodanxes de 4 cm de gruix i marqueu-les per tots els costats amb una paella. Escaldeu els llamàntols vius amb aigua i sal 2 min. Traieu-ne la carn del cos i de les pinces, sencera. 
  5. En una paella, reduïu el suc i el raïm (corall) dels caps. 
  6. Muntatge: escalfeu els peus al foc i al forn amb una mica de salsa. Escalfeu els cargols. Marqueu el llamàntol i deixeu-lo poc fet. 
  7. Poseu els trossos de peu de porc al plat; a sobre, el llamàntol, i els cargols, salsant. Glacegeu-ho amb all i oli i afegiu-hi la reducció de llamàntol.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

28 jun

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto