Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, ofegueu el porro tallat molt fi amb un rajolí d’oli d’oliva.
  2. Afegiu-hi unes làmines de tòfona i cobriu-ho amb la nata líquida.
  3. Afegiu-hi els ous i unes rodanxes fines de pernil ibèric, salpebreu-ho i poseu-ho al forn 10 min, fins que l’ou qualli.
  4. Serviu-ho immediatament, també podeu empolsar-ho amb una cullerada de formatge en pols, abans de posar les cassoles al forn.

CONSELL
Talleu la tòfona finament o ratlleu-la a l’últim moment abans de fer-la servir. També podeu cobrir els ous amb una fina capa de tòfona quan surtin del forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto