Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per coure la ceba, talleu la tija arran de la ceba i pel cantó de l’arrel talleu una corona de ceba. Emboliqueu-la amb paper d’alumini i poseu-la a coure al forn 1 h i 30 min a 150 ºC. 
  2. Per al farciment: ompliu un cassó amb aigua i poseu-lo al foc, escalfeu-hi 5 min el bacallà amb llorer. Deixeu-ho refredar. 
  3. En una paella al foc escalfeu l’oli i fregiu-hi els alls i els bitxos. Deixeu-ho refredar. 
  4. Escorreu el bacallà i, sense treure-li la pell, passeu-lo pel túrmix i aboqueu-hi l’oli a poc a poc fins que aconseguiu una pasta compacta. 
  5. Per a la salsa: en un cassó al foc desfeu la mantega fins que quedi líquida. 
  6. En un altre recipient al foc munteu al bany maria els rovells, el suc de la llimona i una mica de sal. Quan estigui tot emulsionat, afegiu-hi la mantega líquida a poc a poc, com si es tractés d’una maionesa. 
  7. Buideu la ceba pel mig i traieu-ne les dues o tres fulles més dures de la part exterior. A continuació, farciu-la amb la brandada de bacallà, napeu-la amb la salsa i glacegeu-ho al forn 5 min a 150 ºC. Opcionalment, acabeu-ho amb panses i pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto