Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per coure la ceba, talleu la tija arran de la ceba i pel cantó de l’arrel talleu una corona de ceba. Emboliqueu-la amb paper d’alumini i poseu-la a coure al forn 1 h i 30 min a 150 ºC. 
  2. Per al farciment: ompliu un cassó amb aigua i poseu-lo al foc, escalfeu-hi 5 min el bacallà amb llorer. Deixeu-ho refredar. 
  3. En una paella al foc escalfeu l’oli i fregiu-hi els alls i els bitxos. Deixeu-ho refredar. 
  4. Escorreu el bacallà i, sense treure-li la pell, passeu-lo pel túrmix i aboqueu-hi l’oli a poc a poc fins que aconseguiu una pasta compacta. 
  5. Per a la salsa: en un cassó al foc desfeu la mantega fins que quedi líquida. 
  6. En un altre recipient al foc munteu al bany maria els rovells, el suc de la llimona i una mica de sal. Quan estigui tot emulsionat, afegiu-hi la mantega líquida a poc a poc, com si es tractés d’una maionesa. 
  7. Buideu la ceba pel mig i traieu-ne les dues o tres fulles més dures de la part exterior. A continuació, farciu-la amb la brandada de bacallà, napeu-la amb la salsa i glacegeu-ho al forn 5 min a 150 ºC. Opcionalment, acabeu-ho amb panses i pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto