Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per coure la ceba, talleu la tija arran de la ceba i pel cantó de l’arrel talleu una corona de ceba. Emboliqueu-la amb paper d’alumini i poseu-la a coure al forn 1 h i 30 min a 150 ºC. 
  2. Per al farciment: ompliu un cassó amb aigua i poseu-lo al foc, escalfeu-hi 5 min el bacallà amb llorer. Deixeu-ho refredar. 
  3. En una paella al foc escalfeu l’oli i fregiu-hi els alls i els bitxos. Deixeu-ho refredar. 
  4. Escorreu el bacallà i, sense treure-li la pell, passeu-lo pel túrmix i aboqueu-hi l’oli a poc a poc fins que aconseguiu una pasta compacta. 
  5. Per a la salsa: en un cassó al foc desfeu la mantega fins que quedi líquida. 
  6. En un altre recipient al foc munteu al bany maria els rovells, el suc de la llimona i una mica de sal. Quan estigui tot emulsionat, afegiu-hi la mantega líquida a poc a poc, com si es tractés d’una maionesa. 
  7. Buideu la ceba pel mig i traieu-ne les dues o tres fulles més dures de la part exterior. A continuació, farciu-la amb la brandada de bacallà, napeu-la amb la salsa i glacegeu-ho al forn 5 min a 150 ºC. Opcionalment, acabeu-ho amb panses i pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto