Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al cremós: en un cassó coeu a 84 ºC nata, llet, rovells i caramel. Afegiu-hi la gelatina hidratada i aboqueu-ho en motlles. Congeleu-los. 
  2. Per al cóc: bulliu la nata i afegiu-hi la xocolata. Tritureu-ho amb el túrmix. 
  3. Mescleu sucre, farina, impulsor, farina d’ametlla, clara i sal i treballeu-ho a la batedora, amb la pala. 
  4. Poseu al foc la mantega i foneu-la fins que agafi un lleuger color avellanat: mantega noisette. Barregeu-la amb la mescla anterior i amb la trufa inicial. Coeu la massa 15 min a 180 ºC.
  5. Per al granissat: barregeu-ho tot plegat i congeleu-ho en un pot. 
  6. Per a la gelatina: feu-ho coure tot i estireu-ho en una placa ben fina. Emplateu un rectangle del cóc i cobriu-lo amb gelatina. Sobreposeu-hi un rectangle més petit de cremós i, al damunt, una quenelle de gelat de xocolata i una culleradeta de granissat.

Més receptes amb Xocolata

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto