Preparació
- Per al cremós: en un cassó coeu a 84 ºC nata, llet, rovells i caramel. Afegiu-hi la gelatina hidratada i aboqueu-ho en motlles. Congeleu-los.
- Per al cóc: bulliu la nata i afegiu-hi la xocolata. Tritureu-ho amb el túrmix.
- Mescleu sucre, farina, impulsor, farina d’ametlla, clara i sal i treballeu-ho a la batedora, amb la pala.
- Poseu al foc la mantega i foneu-la fins que agafi un lleuger color avellanat: mantega noisette. Barregeu-la amb la mescla anterior i amb la trufa inicial. Coeu la massa 15 min a 180 ºC.
- Per al granissat: barregeu-ho tot plegat i congeleu-ho en un pot.
- Per a la gelatina: feu-ho coure tot i estireu-ho en una placa ben fina. Emplateu un rectangle del cóc i cobriu-lo amb gelatina. Sobreposeu-hi un rectangle més petit de cremós i, al damunt, una quenelle de gelat de xocolata i una culleradeta de granissat.