Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pasta de full a rectangles i poseu-la a coure a 180 ºC, tapada amb un paper de pastisseria i una plata al damunt, perquè no pugi.
  2. Peleu totes les verdures escalivades i els calçots fets a la flama.
  3. Per a la salsa: munteu els rovells d’ou amb un polsim de sal i un xic d’aigua, i el suc de la llimona. Quan estiguin blanquejats, afegiu-hi la mantega clarificada. Tot seguit, afegiu-hi les avellanes picades i el julivert, també picat.
  4. Munteu la coca posant les verdures a sobre de la pasta de full. Afegiu-hi els talls de Rotllets de Pernil Cuit Extra La Selva en plecs.
  5. Poseu-hi un cordó de salsa d’avellanes i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: