Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les carxofes a quarts i salteu-ne els cors amb oli d'oliva. Quan siguin cuites, poseu-hi dues cullerades d'oli i tritureu-ho.
  2. Barregeu la farina i el llevat. Després, afegiu-hi la carxofa i 3/4 d’una tassa d'aigua. Pasteu-ho i deixeu-ho reposar 30 min. Després, esteneu la massa en una placa de forn, salpebreu-ho, afegiu-hi sèsam i enforneu-ho 20 min a 180 ºC.
  3. Enfarineu les fulles de carxofa i fregiu-les.
  4. Salteu els fesols amb oli suau. Si ho preferiu, podeu afegir-hi una mica de llard.
  5. Esmicoleu la botifarra negra en bocinets petits i berregeu-la amb la resta d'ingredients calents perquè es desfaci.
  6. Separeu les arrels dels calçots, netegeu-les i hidrateu-les. Fregiu-les i reserveu-les.
  7. Coeu els calçots amb la flama de redolta (si no, simplement amb flama) fins que la primera capa quedi negra. Emboliqueu-los amb paper de diari i deixeu-los reposar 15 min. Peleu els calçots i deixeu de banda la part de fulla verda.
  8. Col·loqueu al centre del plat la coca, escampeu per la base la botifarra negra esmicolada, afegiu-hi la carxofa i els fesols aleatòriament amb tocs de salsa. Tot seguit, poseu els calçots al final de tot, i les arrels, a la part superior.
  9. Per decorar el plat es pot jugar amb sals, sèsam i la salsa de calçot de Cal Ganxo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

15 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

09 nov - 15 des

IV Caminada Solidària i Mosst solidàri

El diumenge 15 de desembre, a les 10.30 h, tindrà lloc la quarta caminada solidària per col·laborar...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto