Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Dins d’un pot, remeneu 275 g de sucre i els rovells, i aboqueu-hi l’oli, l’aigua, l’anís i la llet. Quan tot quedi ben remenat, afegiu-hi la farina, la ratlladura de la pell de llimona i el sobre de llevat. Tapeu el pot amb un drap de cuina mentre munteu les clares a punt de neu. Quan estiguin a punt, afegiu-les a la mescla anterior.
  2. Procurant que aquesta barreja quedi ben compacta, aboqueu-la dins d’una plàtera apta per anar al forn (ha de ser una mica alta, perquè quan es cogui la massa pujarà molt). Heu de tenir el forn calent a 200 ºC i, mentre es va coent la coca aneu-lo abaixant una mica de temperatura cada 10 min. Entre la primera i la segona vegada que abaixeu el foc del forn, escampeu al damunt de la coca un grapat de pinyons i unes quantes cullerades de sucre (els 125 g restants). Esquitxeu-la una mica amb aigua (podeu emprar un pulveritzador). La massa pujarà lentament. Per comprovar que ja està ben cuita, punxeu-la amb una agulla i observeu si surt neta de la massa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 abr - 18 jun

Primavera 2018 al Centre Cívic Sagrada Família

El Centre Cívic Sagrada Família organitza, al llarg de tota la primavera, un seguit de tallers que tenen...

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto