Consells de cuina La Vanguardia

Avui us proposo una variació de la coca-flam que ja he fet en alguna altra ocasió. Agafant com a recepta base la de l’altre cop, es poden fer moltes variacions: afegir xocolata a la coca, canviar el gust del flam… tot depèn de la imaginació de cadascú. Jo he afegit coco ratllat al flam.
 

Preparació

  1. Per al flam: escalfeu la llet i el coco en un cassó al foc durant uns 5 min. Afegiu-hi la llet condensada i dissoleu-la bé. Deixeu-ho refredar una mica. A part, bateu els ous i afegiu-los a la llet i el coco.
  2. Per a la coca: bateu els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum (millor amb varetes elèctriques). Afegiu-hi amb suavitat la farina tamisada. Aboqueu la mescla delicadament sobre el flam. Coeu-ho al forn al bany maria a 180 ºC durant 1 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto