Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu per la salsa. Sofregiu la ceba i els grans d’all picats, lentament, amb la mantega.
  2. Quan sigui ben tova, afegiu-hi els bolets. Apugeu una mica el foc perquè els bolets es coguin i perdin l’aigua.
  3. Retireu la meitat dels bolets, i reserveu-los.
  4. Poseu-hi la farina, doneu-hi un parell de voltes perquè es cogui i ho cobriu amb el brou de pollastre i deixeu que el conjunt cogui durant uns 15 min, a foc lent, perquè tots els sabors es barregin.
  5. Tritureu-ho bé. Reserveu-ho.
  6. Escaliveu el moniato al forn. L’emboliqueu amb paper d’alumini el coeu a 200 ºC durant mitja hora. Espereu que es refredi per pelar-lo.
  7. Traieu la pell de la botifarra i l’esmicoleu. La barregeu amb l’altra meitat de bolets. Afegiu-hi el moniato escalivat i aixafat. Heu de fer com una massa homogènia de moniato, botifarra negra i bolets.
  8. Farciu la fulla de col amb la barreja de moniato, botifarra i bolets. Emboliqueu-ho sobre si mateix.
  9. Per escalfar-ho, ho poseu al forn tapat amb un paper d’alumini. També ho podeu escalfar al microones, tapat.
  10. Acompanyeu la col amb la salsa de bolets, ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14-16 feb

Jornades de Peix i de Sa Perdiu 2020

Menorca celebra, al febrer, dues jornades gastronòmiques que són l’excusa ideal per acostar-vos...

16 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto