Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu per fer la compota posant a bullir la carbassa pelada i tallada a trossos amb l’aigua i el sucre fins que sigui ben tova. Seguidament traieu-ne un xic d’aigua, tritureu la carbassa i deixeu-la refredar.
  2. Per fer el granissat, feu un almívar amb el sucre i l’aigua i quan arrenqui el bull, pareu el foc i afegiu-hi el suc de mandarina i l’aiguardent. Coleu-ho i poseu-ho dins el congelador, almenys unes 4 hores.
  3. Per fer el cruixent, barregeu tots els producte fins que us quedi una pasta homogènia. Deixeu-la reposar almenys 2 h. Després, feu petits rectangles en uns papers siliconats i coueu-los al forn a 160 ºC 5 min. Han de quedar ben daurats i cruixents.
  4. Per fer els rossinyols de pi en almívar, poseu en una olla al foc l’aigua, el sucre i les fulles de marialluïsa. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els rossinyols de pi, deixeu-ho coure 2 minuts i pareu el foc. Deixeu-ho reposar fins l’endemà.
  5. A l’hora de servir a taula, col·loqueu al centre d’un plat soper una cullerada de compota de carbassa, al damunt hi poseu els bolets, prèviament escorreguts, i després una cullerada del granissat de mandarina. Per acabar la preparació, acompanyeu-ho amb un cruixent de mandarina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto