Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu per fer la compota posant a bullir la carbassa pelada i tallada a trossos amb l’aigua i el sucre fins que sigui ben tova. Seguidament traieu-ne un xic d’aigua, tritureu la carbassa i deixeu-la refredar.
  2. Per fer el granissat, feu un almívar amb el sucre i l’aigua i quan arrenqui el bull, pareu el foc i afegiu-hi el suc de mandarina i l’aiguardent. Coleu-ho i poseu-ho dins el congelador, almenys unes 4 hores.
  3. Per fer el cruixent, barregeu tots els producte fins que us quedi una pasta homogènia. Deixeu-la reposar almenys 2 h. Després, feu petits rectangles en uns papers siliconats i coueu-los al forn a 160 ºC 5 min. Han de quedar ben daurats i cruixents.
  4. Per fer els rossinyols de pi en almívar, poseu en una olla al foc l’aigua, el sucre i les fulles de marialluïsa. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els rossinyols de pi, deixeu-ho coure 2 minuts i pareu el foc. Deixeu-ho reposar fins l’endemà.
  5. A l’hora de servir a taula, col·loqueu al centre d’un plat soper una cullerada de compota de carbassa, al damunt hi poseu els bolets, prèviament escorreguts, i després una cullerada del granissat de mandarina. Per acabar la preparació, acompanyeu-ho amb un cruixent de mandarina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

28 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

28 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

28-29 mai

7a edició de Free From Functional Food & Health Ingredients

Torna la Free From Functional Food & Health Ingredients, l'esdeveniment líder en alimentació ecològica,...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto