Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu per fer la compota posant a bullir la carbassa pelada i tallada a trossos amb l’aigua i el sucre fins que sigui ben tova. Seguidament traieu-ne un xic d’aigua, tritureu la carbassa i deixeu-la refredar.
  2. Per fer el granissat, feu un almívar amb el sucre i l’aigua i quan arrenqui el bull, pareu el foc i afegiu-hi el suc de mandarina i l’aiguardent. Coleu-ho i poseu-ho dins el congelador, almenys unes 4 hores.
  3. Per fer el cruixent, barregeu tots els producte fins que us quedi una pasta homogènia. Deixeu-la reposar almenys 2 h. Després, feu petits rectangles en uns papers siliconats i coueu-los al forn a 160 ºC 5 min. Han de quedar ben daurats i cruixents.
  4. Per fer els rossinyols de pi en almívar, poseu en una olla al foc l’aigua, el sucre i les fulles de marialluïsa. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els rossinyols de pi, deixeu-ho coure 2 minuts i pareu el foc. Deixeu-ho reposar fins l’endemà.
  5. A l’hora de servir a taula, col·loqueu al centre d’un plat soper una cullerada de compota de carbassa, al damunt hi poseu els bolets, prèviament escorreguts, i després una cullerada del granissat de mandarina. Per acabar la preparació, acompanyeu-ho amb un cruixent de mandarina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto