Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: caramel·litzeu el sucre en sec i afegiu-hi el tomàquet a daus i la vainilla. Confiteu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Per al puré: peleu el mango, desosseu-lo i passeu-lo pel túrmix. 
  3. Per a la gelatina d’alfàbrega: escaldeu les fulles d’alfàbrega i refredeu-les amb aigua i gel. Tritureu-les  amb l’aigua i el sucre, coleu-ho. 
  4. Escalfeu una mica de l’aigua de l’alfàbrega per fondre la gelatina, prèviament hidratada. 
  5. Per a la sopa: coeu al forn els tomàquets a 200 ºC. En calent, tritureu-los amb el sucre i l’alfàbrega, reservant una mica del brou de la cocció per corregir la textura, que no ha de ser gaire líquida. Coleu-ho amb un colador xinès i deixeu que es refredi. 
  6. Per al sorbet (compreu-lo bo i fet): tempereu el iogurt i afegiu-hi sucre i glucosa. Escalfeu-ho fins a 65 ºC. Refredeu-ho i geleu-ho a la sorbetera. 
  7. Muntatge: en una copa, poseu-hi el tomàquet confitat; després, el puré, la gelatina, la sopa i, finalment, el sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: