Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu les llavors dels tomàquets i talleu-los a daus. Afegiu-hi l'orenga i una mica de sal, i cobriu-ho amb oli perquè maceri.
  2. Talleu la part més blanca de l'escarola amb les mans i barregeu-la amb els cigrons cuits.
  3. Afegiu-hi el tomàquet i aprofiteu-ne l'oli per amanir.
  4. Talleu la llaminera a daus grossos i coeu-la a la planxa.
  5. Fregiu les fulles més verdes de l'escarola i escorreu-les. Poseu-les sobre paper absorbent i les empolseu amb sucre en pols.
  6. A la base del plat, hi poseu crema balsàmica de Mòdena; a sobre, els daus de llaminera, una mica de flor de sal i les fulles d'escarola fregida.
  7. Acompanyeu-ho amb l'amanida de cigrons i tomàquet. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: