Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un escabetx amb els bolets, netegeu-los i poseu-los en un cassó amb el vinagre, l’oli d’oliva, sal, pebre, els alls aixafats i el llorer. Confiteu-ho a 70 ºC, 30-35 min. Reserveu-ho.
  2. Renteu el porro i talleu-lo petit. Renteu i trossegeu els carbassons.
  3. Sofregiu el porro uns minuts i afegiu-hi el carbassó, salpebreu-ho i sofregiu-ho 15 min, remenant-ho de tant en tant.
  4. Cobriu-ho amb aigua o brou de verdures i continueu la cocció 20 min. Tritureu-ho amb una batedora fins a obtenir una textura homogènia; rectifiqueu-ne el punt de sal i de pebre negre. Deixeu-ho reposar fins que es refredi.
  5. Serviu la crema freda amb una cullerada de quark, l’escabetx de bolets i els germinats.

CONSELL

Una crema estiuenca que ens refresca i ens hidrata gràcies a l'alt contingut d'aigua del carbassó. Ideal per a mantenir-nos hidratats fins i tot en els mesos més calorosos!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

12 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto