Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un escabetx amb els bolets, netegeu-los i poseu-los en un cassó amb el vinagre, l’oli d’oliva, sal, pebre, els alls aixafats i el llorer. Confiteu-ho a 70 ºC, 30-35 min. Reserveu-ho.
  2. Renteu el porro i talleu-lo petit. Renteu i trossegeu els carbassons.
  3. Sofregiu el porro uns minuts i afegiu-hi el carbassó, salpebreu-ho i sofregiu-ho 15 min, remenant-ho de tant en tant.
  4. Cobriu-ho amb aigua o brou de verdures i continueu la cocció 20 min. Tritureu-ho amb una batedora fins a obtenir una textura homogènia; rectifiqueu-ne el punt de sal i de pebre negre. Deixeu-ho reposar fins que es refredi.
  5. Serviu la crema freda amb una cullerada de quark, l’escabetx de bolets i els germinats.

CONSELL

Una crema estiuenca que ens refresca i ens hidrata gràcies a l'alt contingut d'aigua del carbassó. Ideal per a mantenir-nos hidratats fins i tot en els mesos més calorosos!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: