Troba la teva recepta

Preparació

  1. Feu un escabetx amb els bolets, netegeu-los i poseu-los en un cassó amb el vinagre, l’oli d’oliva, sal, pebre, els alls aixafats i el llorer. Confiteu-ho a 70 ºC, 30-35 min. Reserveu-ho.
  2. Renteu el porro i talleu-lo petit. Renteu i trossegeu els carbassons.
  3. Sofregiu el porro uns minuts i afegiu-hi el carbassó, salpebreu-ho i sofregiu-ho 15 min, remenant-ho de tant en tant.
  4. Cobriu-ho amb aigua o brou de verdures i continueu la cocció 20 min. Tritureu-ho amb una batedora fins a obtenir una textura homogènia; rectifiqueu-ne el punt de sal i de pebre negre. Deixeu-ho reposar fins que es refredi.
  5. Serviu la crema freda amb una cullerada de quark, l’escabetx de bolets i els germinats.

CONSELL

Una crema estiuenca que ens refresca i ens hidrata gràcies a l'alt contingut d'aigua del carbassó. Ideal per a mantenir-nos hidratats fins i tot en els mesos més calorosos!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto