Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer la crema, piqueu la ceba menuda i la sofregiu a foc lent amb oli d’oliva, a poc a poc i sense enrossir-la.
  2. Afegiu-hi els cors de carxofa, doneu-hi un parell de voltes i cobriu-ho amb aigua o brou. Feu-ho coure uns 30 min o fins que els cors siguin ben tous.
  3. Tritureu-los bé i salpebreu-los.
  4. Per confitar el cor de carxofa, cobriu-lo amb oli de gira-sol o d’oliva i el coeu tan lentament com pugueu fins que sigui cuit. Ho sabreu quan en punxar-lo cedeix amb facilitat.
  5. Talleu els cors de carxofa (ara amb una mica més de fulla) amb l’ajut d’una mandolina o un ganivet esmolat. Fregiu-los en abundant oli. Saleu-los.
  6. Serviu la crema amb el cor de carxofa confitat i els xips de carxofa. Acabeu-ho amb uns germinats.
  7. Altres propostes d’acompanyament: encenalls de pernil torrat, ou escumat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: