Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba, ofegueu-la, a foc lent, en una cassola amb oli. Abans que agafi color, afegiu-hi els pebrots, nets i a daus de 0,5 cm.
  2. Afegiu-hi l’all, pelat i picat, i, abans que agafi color, mulleu-lo amb el xerès.
  3. Deixeu que se n’evapori l’alcohol i barregeu-hi el tomàquet, picat a daus fins. Condimenteu-lo amb la farigola, el romaní i la sajolida. Barregeu-hi el bitxo, picat fi, i deixeu-ho ofegar a foc lent fins que el sofregit estigui concentrat.
  4. Afegiu-hi sal, pebre, sucre i, si voleu, tabasco. Decanteu el sofregit i tritureu-lo amb el túrmix.
  5. Feu daus de 0,5 cm del capipota. Barregeu-lo amb el sofregit i feu-lo coure, a foc lent.
  6. Mulleu-lo amb el líquid de cocció del capipota i amb la nata. Feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure a foc lent uns minuts. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i condimenteu-ho amb julivert picat.
  7. Si veieu que queda massa líquid, podeu dissoldre-hi una punta d’agar-agar, perquè el preparat agafi una mica més de consistència.
  8. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar. Quan tingui una consistència densa, mulleu-vos les mans i feu-ne boles d’uns 3 cm. Refrigereu-les.
  9. Per a la tempura: tots els ingredients han d’estar ben freds. Barregeu-ho amb un batedor.
  10. Punxeu una bola de capipota amb una broqueta llarga. Passeu-la per la tempura i fregiu-la en oli a alta temperatura.
  11. Escorreu els cromesquis sobre un paper absorbent abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto