Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba, ofegueu-la, a foc lent, en una cassola amb oli. Abans que agafi color, afegiu-hi els pebrots, nets i a daus de 0,5 cm.
  2. Afegiu-hi l’all, pelat i picat, i, abans que agafi color, mulleu-lo amb el xerès.
  3. Deixeu que se n’evapori l’alcohol i barregeu-hi el tomàquet, picat a daus fins. Condimenteu-lo amb la farigola, el romaní i la sajolida. Barregeu-hi el bitxo, picat fi, i deixeu-ho ofegar a foc lent fins que el sofregit estigui concentrat.
  4. Afegiu-hi sal, pebre, sucre i, si voleu, tabasco. Decanteu el sofregit i tritureu-lo amb el túrmix.
  5. Feu daus de 0,5 cm del capipota. Barregeu-lo amb el sofregit i feu-lo coure, a foc lent.
  6. Mulleu-lo amb el líquid de cocció del capipota i amb la nata. Feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure a foc lent uns minuts. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i condimenteu-ho amb julivert picat.
  7. Si veieu que queda massa líquid, podeu dissoldre-hi una punta d’agar-agar, perquè el preparat agafi una mica més de consistència.
  8. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar. Quan tingui una consistència densa, mulleu-vos les mans i feu-ne boles d’uns 3 cm. Refrigereu-les.
  9. Per a la tempura: tots els ingredients han d’estar ben freds. Barregeu-ho amb un batedor.
  10. Punxeu una bola de capipota amb una broqueta llarga. Passeu-la per la tempura i fregiu-la en oli a alta temperatura.
  11. Escorreu els cromesquis sobre un paper absorbent abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

07-17 nov

9è Festival Most

Un any més, tothom qui vulgui gaudir de la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto