Preparació
- Talleu la pinya a làmines ben fines amb la màquina de tallar embotits i col·loqueu-les sobre un paper de forn. Empolseu-les amb sucre de llustre i assequeu-les al forn 12 min a 160 ºC. Ja fora del forn i en calent, enrotlleu-les sobre si mateixes formant els cucurutxos. Reserveu-les en un lloc fresc.
- Hidrateu la mitja fulla de gelatina en aigua freda i escorreu-la.
- Tritureu el 'micuit' amb la Thermomix a 80 ºC, amaniu-lo amb el vinagre i el pebre i dissoleu-hi la fulla de gelatina.
- Munteu les clares amb un punt de sal, ben fermes. Barregeu-les amb el 'micuit' arreglat de gust i deixeu-ho solidificar.
- Ompliu una mànega de pastisseria amb la mousse de 'micuit' i ompliu-ne els cucurutxos. Serviu-les acompanyant-les amb un moscatell dolç blanc o una mançanilla ben freda.