Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pinya a làmines ben fines amb la màquina de tallar embotits i col·loqueu-les sobre un paper de forn. Empolseu-les amb sucre de llustre i assequeu-les al forn 12 min a 160 ºC. Ja fora del forn i en calent, enrotlleu-les sobre si mateixes formant els cucurutxos. Reserveu-les en un lloc fresc.
  2. Hidrateu la mitja fulla de gelatina en aigua freda i escorreu-la. 
  3. Tritureu el 'micuit' amb la Thermomix a 80 ºC, amaniu-lo amb el vinagre i el pebre i dissoleu-hi la fulla de gelatina.
  4. Munteu les clares amb un punt de sal, ben fermes. Barregeu-les amb el 'micuit' arreglat de gust i deixeu-ho solidificar. 
  5. Ompliu una mànega de pastisseria amb la mousse de 'micuit' i ompliu-ne els cucurutxos. Serviu-les acompanyant-les amb un moscatell dolç blanc o una mançanilla ben freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: