Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als embolcalls de pinya: bulliu l’aigua i el sucre durant 30 s, i deixeu-ho refredar. Peleu la pinya i traieu-li el cor. Talleu bastons de 6 cm de llarg per 0,5 de gruix. Per un altre costat, talleu les làmines fines i deixeu-ho macerar tot dins l’almívar com a mínim 2 h.
  2. Poseu una làmina plana i a sobre 4 bastonets, i tanqueu la làmina per tal que quedi un embolcall.
  3. Per al granissat de litxis: tritureu els litxis pelats i nets, passeu-ho per un colador fi i afegiu-hi el xerès. Guardeu-ho al congelador.
  4. Per a la sopa de poma verda: talleu les pomes verdes, traieu-ne el cor i submergiu-les en aigua i unes fulles de julivert. Passeu-ho per la liquadora, traieu-ne l’escuma, coleu-ho i afegiu-hi el vinagre i el sucre. Reserveu-ho a la nevera.
  5. Muntatge: col·loqueu els litxis tallats i la pinya com a base del plat, disposeu el granissat a sobre de la pinya (el granissat l’heu de fer raspant amb una forquilla la base congelada) i acabeu-ho amb la sopa de poma verda.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: