Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per dessalar el bacallà, poseu-lo en una primera aigua per treure'n l'excés de sal i començar la hidratació del peix. (Aquesta operació es fa sovint en cambres de conservació, ja que la temperatura ambiental és força elevada i patim el risc que es conservi malament. Després es fa el canvi d'aigua i es deixa al punt de salaó desitjat. La quantitat d'aigua sol ser el triple del pes del bacallà, i el temps varia en funció de la peça. Hi ha qui, quan elabora el bacallà esqueixat, només li fa una remullada per hidratar-lo i el deixa poca estona en aigua perquè li agrada aquesta salabror del bacallà.)
  2. Escorreu el bacallà i esqueixeu-lo. Barregeu-hi els fesols, els tomàquets de pera tallats a daus i les olives negres amb les cebes pelades i trencades també amb els dits. Amaniu-ho amb sal, oli d'oliva verge extra i un raig d'un bon vinagre de vi blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto