Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un pot, ofegueu la ceba i el porro, picats molt fins. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi la carn del marisc picada i barregeu-ho bé. Afegiu-hi una cullerada de farina i lligueu-ho abocant-hi llet a poc a poc, heu d’obtenir una massa similar a la d’unes croquetes. Reserveu-ho.
  2. En una olla, coeu les endívies amb mitja llimona i una mica de sal, 10 min.
  3. Refredeu les endívies i desfulleu-les.
  4. Disposeu la farsa reservada en un extrem de cada fulla i enrotlleu-les, passeu-les per farina i ou batut i fregiu-les en oli d’oliva abundant.
  5. Quan es daurin, reserveu-les sobre paper absorbent i serviu-les.

CONSELL
Prepareu un llit amb tres o quatre fulles d’endívia i enrotlleu-les amb la farsa de marisc tornant-los la forma original.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: