Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la taronja i talleu-la.
  2. Piqueu les avellanes amb el ganivet.
  3. Barregeu l’oli, el vinagre balsàmic, la sal i el cacau en pols, i emulsioneu-ho amb unes varetes (podeu afegir-hi unes gotes d’aigua).
  4. Poseu-ho tot al plat com us agradi més, combinat amb les endívies i la ruca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: