Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Bocadillo de verduras a la parrilla y Le Gruyère AOP
Bocadillo de verduras a la parrilla y Le Gruyère AOP
  1. Precalienteu el forn a 180 °C.
  2. En un recipient, barregeu els espàrrecs amb els pebrots, la ceba i el carbassó. Afegiu-hi oli d'oliva, sal i pebre, al gust. Feu-ho coure 18 min en el forn.
  3. Obriu el pa, unteu-lo amb el vinagre balsámico i afegiu-hi les fulles d'amanida. Poseu-hi també les rodanxes de Le Gruyère AOP. A continuació, col·loqueu-hi a l'interior les verdures fetes al forn.
  4. Tanqueu el pa.
  5. Opcionalment, quan l'entrepà estigui muntat, poseu-lo 2 min en el forn per torrar lleugerament l'exterior del pa i fondre el formatge.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: