Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu tots els espàrrecs i coeu-los amb aigua salada 6 min si són grossos. Refredeu-los amb aigua gelada. Talleu-los a trossos de 6 cm.
  2. Renteu les sípies i talleu-ne els cossos en dos. Pel costat de la pell feu amb un ganivet unes incisions per evitar que la sípia s’enrotlli.
  3. Peleu els escamarlans deixant la cua sense carcassa.
  4. Afegiu-hi sucre, sal i oli al suc de fruita de la passió. Bateu-ho fins que es lligui i passeu-ho per un colador xinès.
  5. Salteu els espàrrecs en una paella amb unes gotes d’oli, retireu-los del foc i afegiu-hi el porradell picat.
  6. En la mateixa paella poseu la sípia i l’escamarlà, que traureu ràpidament perquè la carn en el centre quedi poc feta. Deixeu daurar la sípia, traieu-la del foc i saleu-la.
  7. Poseu al centre d’un plat els espàrrecs calents; a sobre, la cua d’escamarlà i la sípia, i regueu-ho amb la vinagreta de fruita de la passió. Acabeu-ho amb unes gotes de salsa de tinta i decoreu-ho amb una pinça d’escamarlà i fulles de bleda vermella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: