Troba la teva recepta

L'escudella i carn d'olla és un clàssic entre els clàssics, un plat que no falta mai a les taules de Nadal.

Preparació

  1. Poseu a bullir els ossos en una olla amb aigua, 30 min. 
  2. Afegiu-hi la gallina, la cansalada, la careta, el jarret i els menuts, tot tallat a trossets. Una hora més tard, afegiu-hi les verdures, netes i escorregudes, tallades a daus regulars. Deixeu que bulli 30 min més i afegiu-hi l’arròs i els fideus. Deixeu-ho acabar de coure, i en l’últim moment poseu-hi la botifarra.
  3. Un cop servit, només us queda gaudir d'aquest clàssic de la cuina catalana, l'escudella i carn d'olla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto