Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

L'escudella i carn d'olla és un clàssic entre els clàssics, un plat que no falta mai a les taules de Nadal.

Preparació

  1. Poseu a bullir els ossos en una olla amb aigua, 30 min. 
  2. Afegiu-hi la gallina, la cansalada, la careta, el jarret i els menuts, tot tallat a trossets. Una hora més tard, afegiu-hi les verdures, netes i escorregudes, tallades a daus regulars. Deixeu que bulli 30 min més i afegiu-hi la pasta. Deixeu-ho acabar de coure, i en l’últim moment poseu-hi la botifarra.
  3. Un cop servit, només us queda gaudir d'aquest clàssic de la cuina catalana, l'escudella i carn d'olla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto