Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la base dels espàrrecs i coeu-los de 7 a 10 min amb aigua i sal. Escorreu-los i poseu-los amb aigua freda per tallar-ne la cocció. Torneu-los a escórrer i deixeu-los assecar sobre un drap.
  2. Coeu els ous 8 min. Peleu i piqueu la ceba tendra. Poseu-la en un bol, saleu-la i barregeu-la amb quatre cullerades d'oli d'oliva verge extra i dues de vinagre de poma.
  3. Peleu els ous i piqueu-los. Afegiu-los a la vinagreta i mescleu-ho. Afegiu-hi l'anet, picat.
  4. Enrotlleu els talls de pernil a la base dels espàrrecs i poseu-los en una safata per servir-ho. Amaniu-los amb la vinagreta i decoreu-los amb una mica d'anet picat.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: