Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els espàrrecs per la meitat, al llarg. Feu-los coure en aigua bullent durant 3-4 min.
  2. Retireu-los de l’aigua, eixugueu-los lleugerament i incorporeu-los en una paella calenta amb un rajolí d’oli d’oliva, el gra d’all picat i els pinyons (o un altre tipus de fruita seca, al gust).
  3. Salteu els espàrrecs 2 min i afegiu-hi el pernil d’ànec laminat l’instant abans de servir-ho.
  4. Ja a cada plat, afegiu-hi unes molles de formatge blau i l’ou cuit 4 min, procurant que el rovell quedi cru.

CONSELL

Podeu preparar aquest plat amb bacallà o llagostins en lloc de pernil i formatge. Proveu-ho també amb ous fregits en lloc d’ous escalfats. Marideu-lo amb un vi negre jove o bé un vi negre criança.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto