Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al puré de pebrots, escalfeu l'oli amb l'all laminat. Afegiu-hi els pebrots i deixeu-los coure durant 2 o 3 min. Tritureu-ho tot.
  2. Per a la tapenade, tritureu-ho tot menys l'oli. Aboqueu l'oli en forma de fil fins que quedi emulsionat.
  3. Per al muntatge, poseu el tomàquet ratllat com a base del plat, col·loqueu el carpaccio en forma de flor i decoreu-ho amb la resta d'ingredients.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto