Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Salpebreu el pollastre i talleu-lo a tires. Demaneu ajuda a un adult per passar-lo per una paella, a foc alt, amb un raig d’oli. Quan estigui a punt, reserveu-lo.
  2. Peleu la ceba i piqueu-la. Sofregiu-la lentament amb un raig d’oli d’oliva, uns 10 min, a la paella on heu cuit el pollastre. Afegiu-hi el carbassó tallat a dauets, sense pelar, i coeu-ho uns 5 min més.
  3. Poseu el pollastre al mig de la 'fajita', per sobre col·loqueu-hi els formatgets i acabeu-ho amb el carbassó i la ceba.
  4. Emboliqueu la 'fajita' i torreu-la a la paella amb un rajolí d’oli, o daureu-la al forn uns 5 min, a 200 ºC.

El consell

Les fajitas són magnífiques, perquè les podem farcir amb els ingredients que més ens agradin i sempre queden boníssimes. Vedella, pebrot, xampinyons, bacó, pernil... Visca la imaginació!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: