Preparació
Preparació
- Salpebreu el pollastre i talleu-lo a tires. Demaneu ajuda a un adult per passar-lo per una paella, a foc alt, amb un raig d’oli. Quan estigui a punt, reserveu-lo.
- Peleu la ceba i piqueu-la. Sofregiu-la lentament amb un raig d’oli d’oliva, uns 10 min, a la paella on heu cuit el pollastre. Afegiu-hi el carbassó tallat a dauets, sense pelar, i coeu-ho uns 5 min més.
- Poseu el pollastre al mig de la 'fajita', per sobre col·loqueu-hi els formatgets i acabeu-ho amb el carbassó i la ceba.
- Emboliqueu la 'fajita' i torreu-la a la paella amb un rajolí d’oli, o daureu-la al forn uns 5 min, a 200 ºC.
El consell
Les fajitas són magnífiques, perquè les podem farcir amb els ingredients que més ens agradin i sempre queden boníssimes. Vedella, pebrot, xampinyons, bacó, pernil... Visca la imaginació!