Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la patata amb aigua freda i sal. Escorreu-la i aixafeu-la amb la forquilla juntament amb l’oli. Rectifiqueu-ho de sal.
  2. La col, bulliu-la en aigua i sal i refredeu-la al cap de 2 min amb aigua i gel.
  3. Desfeu a foc molt suau la carn de la botifarra de perol dins d’una cassola.
  4. Muntatge: esteneu un tros de paper film i poseu-hi una fulla de col ben seca. A sobre de la col, esteneu-hi una capa de patata i, al centre, una mica de botifarra de perol. Agafeu les puntes del paper film i aneu-les tancant fent un farcellet. Escalfeu els farcellets (2 per persona) al microones, retireu-ne el paper film i poseu-los al plat. Si disposeu de tòfona, hi escau de meravella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: