Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a escaldar les fulles de col durant mig minut. Quan les tingueu a punt, refresqueu-les en aigua freda. Eixugueu-les i talleu-lis la tija dura. Podeu fer-ho amb unes tisores. Reserveu-les.
  2. En un recipient, barregeu la carn picada, l’all picat i l’ou, fins que ens quedi ben pastat. Salpebreu-ho.
  3. Estireu les fulles de col. Al centre hi poseu una bona cullerada de barreja de carn picada. Després, emboliqueu les fulles de col de manera que us quedin ben relligades perquè no s’escapi el farcit.
  4. En una safata de forn, poseu una bona cullerada de salsa de tomàquet a la base. Per sobre poseu-hi els farcellets de col i cobriu-los amb una mica més de salsa de tomàquet.
  5. Tapeu-ho amb paper d’alumini i, amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn 30 min, a 180 ºC. Els últims 5 min, deixeu la safata destapada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto