Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el filet a medallons. Salpebreu-lo al gust i marqueu-lo a la paella amb una mica d'Oli d'Oliva Verge Extra. Reserveu-lo.
  2. Peleu i renteu bé les cebetes, tallant arran de tija perquè no es desmuntin. Poseu la mantega a la paella, les cebetes, el sucre o una mica de sal. Marqueu-les durant un minut.
  3. Incorporeu brou fins cobrir-les i una cullerada de crema balsàmica Borges de poma. Tapeu-ho i deixe-ho coure a foc mitjà durant uns 10 minuts aproximadament. Moveu-ho regularment i corregiu si cal el punt de sal, de sucre o de crema balsàmica segons el vostre gust.
  4. Incorporeu els filets i deixeu que redueixi una mica la salsa uns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto