Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el filet a medallons. Salpebreu-lo al gust i marqueu-lo a la paella amb una mica d'Oli d'Oliva Verge Extra. Reserveu-lo.
  2. Peleu i renteu bé les cebetes, tallant arran de tija perquè no es desmuntin. Poseu la mantega a la paella, les cebetes, el sucre o una mica de sal. Marqueu-les durant un minut.
  3. Incorporeu brou fins cobrir-les i una cullerada de crema balsàmica Borges de poma. Tapeu-ho i deixe-ho coure a foc mitjà durant uns 10 minuts aproximadament. Moveu-ho regularment i corregiu si cal el punt de sal, de sucre o de crema balsàmica segons el vostre gust.
  4. Incorporeu els filets i deixeu que redueixi una mica la salsa uns minuts més.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: