Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el filet a medallons. Salpebreu-lo al gust i marqueu-lo a la paella amb una mica d'Oli d'Oliva Verge Extra. Reserveu-lo.
  2. Peleu i renteu bé les cebetes, tallant arran de tija perquè no es desmuntin. Poseu la mantega a la paella, les cebetes, el sucre o una mica de sal. Marqueu-les durant un minut.
  3. Incorporeu brou fins cobrir-les i una cullerada de crema balsàmica Borges de poma. Tapeu-ho i deixe-ho coure a foc mitjà durant uns 10 minuts aproximadament. Moveu-ho regularment i corregiu si cal el punt de sal, de sucre o de crema balsàmica segons el vostre gust.
  4. Incorporeu els filets i deixeu que redueixi una mica la salsa uns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto