Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el filet a medallons. Salpebreu-lo al gust i marqueu-lo a la paella amb una mica d'Oli d'Oliva Verge Extra. Reserveu-lo.
  2. Peleu i renteu bé les cebetes, tallant arran de tija perquè no es desmuntin. Poseu la mantega a la paella, les cebetes, el sucre o una mica de sal. Marqueu-les durant un minut.
  3. Incorporeu brou fins cobrir-les i una cullerada de crema balsàmica Borges de poma. Tapeu-ho i deixe-ho coure a foc mitjà durant uns 10 minuts aproximadament. Moveu-ho regularment i corregiu si cal el punt de sal, de sucre o de crema balsàmica segons el vostre gust.
  4. Incorporeu els filets i deixeu que redueixi una mica la salsa uns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto